Szolgáltatásaim

A menyasszony elképzeléseit szem előtt tartva, egyedi látásmóddal megfűszerezve készülnek a precízen megalkotott csokrok. Egy szépen elkészített csokor még szebbé varázsolja az esküvő napját.

Alkalmi csokrok esetében fontos figyelembe venni az alkalmat, hogy kinek készül és milyen stílusú kreációt szeretnénk végeredménynek. Igyekszünk a legújabb trendek és izgalmas újdonságok mellett a megrendelő kérésének eleget téve különleges dekorációkat alkotni.

A kiválasztott helyszín stílusához és a pár elképzeléseinek megfelelő virág dekorációk készülnek. Célunk, a szokványostól picit eltérő, mégis a stílushoz passzoló dekorációk megalkotása.

A kegyeleti koszorút elképzelése alapján készítjük el. Személyes konzultációnk során segítünk az alkalomhoz illő koszorú, szín, méret kiválasztásában.

A rendezvény és a helyszín stílusához passzoló dekorációk készülnek. Legyen szó kisebb asztaldíszekről vagy nagyobb installációkról. Segítünk a színben, formában az alkalomhoz passzolót megtalálni.

Adventi koszorúk, díszek elkészítése esetén fontos szempontok: kreativitás, egyediség, a megrendelő igényeinek kiszolgálása. Előre egyeztetett elképzelések alapján nem csupán egy szép dísz megalkotása a cél, hanem az is, hogy a díszre pillantva azt érezzük, hogy valóban a személyiségünkhöz passzoló dekorációt kaptunk.

Gyakran készítünk különleges díszeket, látványos kiegészítőket fotózásokra, legyen szó: kismama, család, étel, tárgy vagy divat fotózásról. Különleges elképzelések megvalósításában is szívesen segítünk.